Assortiment box SLIMdiet

Over ons

Werken met gemotiveerde mensen die hun doel willen bereiken!

Missie

Sinds jaren houden we ons bezig met gezondheid, op allerlei gebied. Als training, begeleiding, coaching, therapeutisch fysiek en mentaal. Het SLIMdiet concept sluit zo goed aan op andere diensten en voor ons geeft het veel energie omdat we met mensen werken die ook echt willen. Met SLIMdiet helpen we mensen om het lichaam meer in balans te krijgen. Het gaat niet alleen om afvallen, er zin nog veel meer effecten die we behalen met SLIMdiet. Mensen voelen zich fitter, energieker, hebben meer zelfvertrouwen, beter werkende darmen, niet meer zo'n opgeblazen gevoel. 

We zijn trots dat we onderdeel zijn van SLIMdiet en gaan samen voor een gezonder Nederland. 2020 heeft wel bewezen dat we zo gezond mogelijk de toekomst tegemoet moeten gaan met een goed werkend afweer- en immuunsysteem.

En dat is wat we merken, mensen worden minder ziek, betere lichaamsverhoudingen, minder buikvet enz. 

Ons team

Inge van den Heurik

Inge van den Heurik

SLIMdiet coach

Personal trainer

Pilates instructor

Birgit Schmitz

Birgit Schmitz

SLIMdiet coach

ReAttach coach

Stress en burn-out coach

Hoe ga je aan de slag?

Assortiment box SLIMdiet

Assortiment box

De assortiment box hebben we samengesteld met alle producten zodat je in 5 dagen kunt kijken of SLIMdiet bij jou past en welke producten en smaken je het beste bevallen. En na 5 dagen al resultaat!


SLIMdiet multivitaminen

Multivitaminen

De multivitaminen van SLIMdiet zijn gemaakt als perfecte aanvulling op alle gerechten. Als je nu vitaminen neemt kun je deze zolang weglaten en onze multivitaminen gebruiken voor de periode dat je SLIMdiet producten gebruikt.

Online begeleiding SLIMdiet

Online begeleiding

Middels mailings en video's ondersteunen we je om je doel te behalen. Middels videochat is er altijd een mogelijkheid om contact te hebben. Als je start kunnen we een telefonische intake plannen zodat je op afstand van start kunt gaan.

Wat vinden wij zelf van SLIMdiet

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Birgit
Na jaren gekampt te hebben met overgewicht (lengte 167 cm en gewicht max 84 kg) ben ik afgelopen jaar gestart met SLIMdiet. Op de foto kunnen jullie zien hoe ik er 7 maanden geleden uitzag. 😱 Nu ik die foto terug zie schrik ik er wel van. Ik had ook last van mijn overgewicht. Mijn darmen waren niet oké, altijd zo'n opgeblazen gevoel. Wat voor mij belangrijk was dat ik mijn spiermassa moest behouden. Ik was al in de overgang en merkte dat mij spiermassa afnam en ik pijn kreeg aan mijn gewrichten. Met SLIMdiet heb ik mijn spiermassa behouden en voelt mijn buik rustig en ontspannen aan. Voor mij dus een driedubbel succes: gewicht kwijt, darmen rustiger en spiermassa is op niveau gebleven.💪
Birgit Schmitz
Ms. Nameless
Add Your Stars
Inge
Ik ben 16 werkzaam in de sport en gezondheidsbranche.
Inge van den Heurik
Ms. Nameless
Add Your Stars

Download hier je brochure

Wil je meer informatie klik dan op de button

SLIMdiet brochure