SEO afvallen met SLIMdiet

               

                                                                                                 

1000+

Mensen gingen je voor

10+
Jaren ervaring
10 
kg gemiddeld afgevallen

SLIMdiet is het gemakkelijkste dat ik ooit gedaan heb met het beste resultaat!

Na vele pogingen de afgelopen jaren heb ik eindelijk, met SLIMdiet, de oplossing gevonden voor mijn overgewicht. Ik vind het ook echt simpel en gemakkelijk. De maaltijden zijn gemakkelijk klaar te maken, tijdens mijn werkdagen zijn de tussendoortjes perfect. Ik heb geen hongergevoel, voel me fitter en energieker. In het begin heb ik het 2 weken koud gehad, terwijl ik het altijd warm heb. 

Na 10 weken ben ik 8,5 kilo afgevallen en ben ik er nog niet. Ik moet nu nog 3,5 kilo afvallen van mezelf vanwege het buikvet. Mijn buikomvang is van 96 naar 82 cm gegaan. Daar ben ik heel blij mee. Over het buikvet komt er een E-book dat je gratis kunt gaan downloaden. Daar staat veel informatie in waarom het zo belangrijk is om dat buikvet weg te krijgen.

Birgit

Ingrid

Fitter en gezonder

Sinds ik SLIMdiet doe ben ik 12,5 kilo afgevallen. Ik ben zelfverzekerder, fitter en energieker. Ik heb ook vertrouwen om mijn klachten t.a.v. het lipoedeem te verminderen. 

Cecile

Terug in balans

Na een vervelende blessureperiode was mijn lichaam niet meer .... Door SLIMdiet heb ik mijn eetpatroon weer onder controle. De kilo's vliegen er vanaf en ik voel me fit en energiek. Balans is weer terug aan het komen, fysiek en mentaal. Ik ben nu 8,2 kg kwijt :)

Assortiment box

De assortiment box hebben we ontwikkeld zodat je kunt kijken of SLIMdiet bij jou past. In de box zitten de 36 smaken van SLIMdiet zoals: dranken, soepen, ontbijt, hoofdgerecht, toetjes en repen. Gedurende de eerste 5 dagen probeer je alle smaken uit en kies je daaruit je favoriete maaltijden. Na 5 dagen heb je je eerste weegmoment en als het goed is je eerste succes! 

Wil jij ook af van?

Teveel kilo's

Geen blijvend resultaat

Ongezonde voeding en ongezonde leefstijl

Een reële kans op het krijgen van klachten en bepaalde aandoeningen

Zo moe en nergens de puf voor hebben

Wil jij ook weten wat SLIMdiet voor jou kan betekenen?

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk gewicht verliezen, op een verantwoorde wijze. Velen zijn je al voorgegaan met een fantastisch resultaat
Gezondere leefstijl

Door SLIMdiet krijg je een gezondere leefstijl en daardoor ook een gezonder lichaam.

Online of op locatie

SLIMdiet kun je bij Personal Coaching Roermond online volgen of op onze locatie in Herten.
Waarom wel SLIMdiet?

Simpel, gemakkelijk en snel!

Online of op locatie in Herten

36 gerechten

Fantastische resultaten

Coaching en begeleiding door Personal Coaching Roermond

Wij hebben een mooie aanbieding voor jou. Start nu met je assortiment box en mulitvitaminen zonder verdere verplichtingen. Na 5 dagen weet je of SLIMdiet bij jou past en weet je je resultaat. En dat resultaat zul je al na 5 dagen zien.