Over Inge en Birgit

Jullie SLIMdiet coaches

Inge

Inge is in 2004 gestart als fitnessinstructeur maar wilde snel meer. Vanaf 2005 heeft Inge diverse opleidingen gevolgd van Peak Pilates. De klassieke pilates voor de mat, reformer, barrel en chair. Matlessen en reformer lessen geeft ze  ook als groepslesinstructeur. Ook heeft ze de opleiding als voedingsadviseur afgerond in 2006. Vanaf dat moment is ze zich steeds meer gaan specialiseren in persoonlijke begeleiding van mensen op gebied van voeding en training. Als personal trainer traint ze klanten, pilates, cardio/krachttraining, rugtraining, zijn verschillende trainingsvormen die ze toepast, in overleg ook met de klant. Inge is gestart als SLIMdiet coach in 2020. SLIMdiet is een heel mooi concept waar ze samen met haar cliënten kan werken aan een gezonde leefstijl, of voor gewichtsverlies, of voor algehele fitheid.Birgit

27 jaar geleden is Birgit gestart in de fysiotherapie. al snel bleek dit niet voldoende te zijn. 27 jaar later heeft ze 5 opleidingen gevolgd (Master manuele therapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, McKenzietherapie, Extended Scope therapie, ReAttachtherapie, stress en burn-outcoach, verandermanagement). En ook nog heel veel bij- en nascholingen

27 jaar door blijven ontwikkelen omdat er zoveel te leren valt in ons beroep. 

Vanaf 2005 heeft Birgit het RugFit® programma geschreven en wordt dagelijks bij Simply Fit gebruikt bij mensen die gericht willen trainen voor de rug. Deze combinatie van fysiek en mentaal zorgt ervoor dat Birgit optimaal kan ondersteunen als werknemers weer terug naar de werkplek moeten terugkeren.

Door alle veranderingen in ons vak m.b.t. administratie en regelgeving heeft Birgit in 2019 besloten om zich om te scholen naar coach op gebied van stress en burn-out en allerlei onderwerpen die daarmee te maken hebben.

Al jaren is Birgit actief bezig met haar eigen gezondheid. De kilo's waren er in de afgelopen 10 jaar bijgekomen en op geen enkele manier gingen de kilo's er weer vanaf. Toen SLIMdiet geïntroduceerd werd bij Personal Coaching Roermond is Birgit direct gestart en heeft ook de opleiding SLIMdiet coach gevolgd. Zelf is ze meer dan 8 kilo gewicht kwijt en zeer enthousiast over het concept SLIMdiet. Samen met Inge begeleidt ze deelnemers van SLIMdiet om datzelfde succes t ervaren en ook vast te houden.